Japonya Eğitim, Kültür, Spor, Bilim ve Teknoloji Bakanlığının “Reinventing Japan” programı maddi desteği ile Japonya tarafında 2 (Niigata ve Fukushima Üniversiteleri) ve Türkiye tarafında 3 (Ankara, Ege ve Ortadoğu Teknik Üniversiteleri) olmak üzere toplam beş eğitim-öğretim kurumunun akademik işbirliğinde 2015 yılından beri yürütülmekte olan uluslararası bir öğrenci değişim projesi olan “Sürdürülebilir Tarım ve Gıda Üretimi Yüksek Eğitim ve Öğretiminde Küresel Kapasite Geliştirme” (GLOCAL AGE 2020) projesi kapsamında Japonya’dan gelen 10 kişilik öğretim üyeleri ve öğrencilerden oluşan delegasyon, 14 Mart 2018’de, Merkezimiz Danışma Kurulu Üyesi Doç. Dr. Oğuz Can TURGAY ve Dr. M. Raşit ASİLOĞLU eşiliğinde, alışmalarımız hakkında bilgi almak için Merkezimizi ziyaret etti.